11°C

Заведения

Задължителните полета са последвани от *

Заведения

Ресторант “Романс”

Добре дошли в ресторант “Романс” – едно кулинарно изживяване!
В спокойната атмосфера на нашия класически ресторант можете да се насладите на изискани “А-ла-карт” предложения, допълнени от великолепен интериор и поднесени с много внимание и усмивка от нашите сервитьори. Нашите високо квалифицирани готвачи са майстори в създаването на изтънчени кулинарни вълшебства, които да поглезят сетивата Ви с разнообразие от международни гурме изживявания. Ресторантът разполага с до 110 места и може да осигури провеждането на коктейли, фирмени събития или сватбени тържества.

Закуска на блок маса

7:30 – 10:00

Обяд на блок маса

12:30-14:00

Вечеря на блок маса

18:30-20:30

Тераса

Хотелът разполага с просторна тераса до външния басейн, където гостите могат да се насладят на своите закуска, обяд или вечеря на чист въздух.
Терасата е с 46 седящи места и се обслужва от 7:30 до 22:30ч.

Брой седящи места

46 места

Часове на обслужване

7:30 – 22:30

Винарна “Enoteca”

Кът на любовта и виното. Уникална, забележителна, разкошна, великолепна, връх на удоволствието – това са само част от суперлативите, изказани от наши гости по адрес на винарна “Енотека”. Вие може само да продължите списъка от доволни клиенти след като ни посетите. „Енотека“ разполага с до 40 места. Избрани вина от най-добрите изби от цял свят могат да привлекат Вашето внимание. България, Испания, Италия, Аржентина, Южна Африка са само някои от земите, чиито ферментирал гроздов сок може да дегустирате при нас. Във винарната се организират дегустации и дегустационни вечери, с поднасянето на избрани вина, съчетани с най-подходящите за тях ястия и апетайзери.

Наем – „Енотека“

Винарна “Enoteca” е подходяща за частни събития, семейни тържества и сватби в тесен семеен кръг. Всяка Нова Година отдаваме залата, с куверт, програма и вечеря на компания, която искат да празнуват отделно от всички други гости. При интерес, очакваме да се свържете с нас!

Частни събития

Семейни тържества

Сватби в семеен кръг

Нова година

Лоби бар

Лоби барът е идеалното място да релаксирате с любимата си напитка или да изпиете чаша следобеден чай в комбинация с домашно приготвен сладкиш по ваш избор. Богат асортимент от напитки, уютна обстановка с 30 места и спокойна атмосфера са на разположение от 7:30 до 22:30ч. за гости и посетители на хотела.

Часове на обслужване

7:30 – 22:30

Брой седящи места

30 места

Часове на обслужване

7:30 – 22:30

Брой седящи места

30 места

Св. Св. Константин и Елена

Варна 9006, България

+359 52 385 400

info@romancesplendid.net