14°C

За хотела

Задължителните полета са последвани от *

Romance Hotel & Family Suites

Избягайте от забързаното ежедневие и се насладете на комфортен престой, уникална СПА почивка и незабравими мигове с най-скъпите Ви хора. Нашият четиризвезден хотел е отворен целогодишно, а екипът ни ще се погрижи да направи всичко необходимо за Вашия прекрасен престой.

Романс Хотел § Фемили Суитс е разположен в центъра на най-стария Български черноморски курорт, само на 300 метра от плажа. Хотелът предлага перфектни условия за бизнес пътувания, ваканция и почивка на море, срещи, конферентни мероприятия и сватбени тържества. Ние осигуряваме класно обслужване и подаряваме на гостите си незабравимо преживяване и удоволствие през цялата година. Хотелът е уникален със своя собствен неповторим стил, уют, лично отношение от професионален персонал. Ние Ви поднасяме преживяване, спокойствие и романтика, които никога няма да забравите.

Нашата нова сграда – Romance Family Suites, ще даде началото на, нова насока и път към семейния туризъм! Ако търсите удобство, спокойствие и уединеност за Вас и Вашето семейство и приятели, ние ще ви посрещне с удоволствие! Изцяло бутиков стил с уютен интериор и модерен екстериор. Кокетната 4-етажна сграда е заобиколена от много зелени площи, басейн, шезлонги и тихи кътове за свободни дейности. В просторните Апартаменти и Студиа със светли стаи и огромни прозорци ще се насладите на безкраен изглед към морската синева и спокойната зеленина на парка.
Като част от к-с Ромас Сплендид, в хотел Романс Фемили Суитс може да се възползвате от басейн с шезлонги, паркинг с контрол на достъпа и интернет на територията на целият комплекс. Налични са луксозен ресторант и СПА център срещу допълнително заплащане.

Нашата нова сграда – Romance Family Suites, ще даде началото на нова ера, нова насока и път към семейния туризъм! Ако търсите удобство, спокойствие и уединеност за Вас и Вашето семейство и приятели, ние ще ви посрещне с удоволствие! Изцяло бутиков стил с уютен интериор и модерен екстериор. Кокетната 4-етажна сграда е заобиколена от много зелени площи, басейн, шезлонги и тихи кътове за свободни дейности. В просторните Апартаменти и Студиа със светли стаи и огромни прозорци ще се насладите на безкраен изглед към морската синева и спокойната зеленина на парка.
Като част от к-с Ромас Сплендид, в хотел Романс Фемили Суитс може да се възползвате от басейн с шезлонги, паркинг с контрол на достъпа и интернет на територията на целият комплекс. Налични са луксозен ресторант и СПА център срещу допълнително заплащане.

Св. Св. Константин и Елена

Варна 9006, България

+359 52 385 400

info@romancesplendid.net