Събития

Сватби

Вашата сватба – мечта!

 

СПА хотел Романс Сплендид е най-подходящото място, което може да изберете за своята сватбена церемония, тържество и меден месец. Както само по себе си говори нашето име – няма да намерите по-романтичен хотел по черноморието.
Подготовката на перфектния сватбен ден е истинско предизвикателство, точно затова нашият екип ще бъде до Вас, за да планираме заедно организацията – от момента, в който се свържете с нас до момента, в който изпратите своите гости и започне Вашия нов съвместен щастлив живот. В елегантна обстановка, с индивидуален кетъринг и персонално обслужване, ние ще превърнем Вашите сватбени желания в реално събитие, което да остави неповторим спомен за Вас и Вашите гости. Заедно можете да изберете измежду нашите сватбени пакети и допълнителни услуги, както и да Ви съдействаме в намиране на DJ, фирми за организиране и аранжировка на сватби, фотограф, за да бъде Вашият сватбен ден точно както сте си го представяли!
Хотелът предоставя като комплимент прекрасен апартамент за младоженците в нощта на сватбата, а за гостите на сватбеното тържество предлага специални цени за нощувка. 

 

За вашата незабравима сватба, може да изберете:
•    Ресторант „Романс“ –  до 110  души
•    Зала “ Flower’s Hall“ – до 70 души


Нека ние се погрижим за детайлите, а Вие се насладете на прекрасния сватбен ден, за който винаги сте мечтали...